Jump to content

>> Our 360 Cameras Comparison <<

Latest Posts

Stiching problem when not using phone
Views: 1,227   replies: 6
Last Reply: Michael (Today, 12:29 AM)
Can you get past the 20 min time cap?
Nikon KeyMission 360 issues, bugs
Views: 1,385   replies: 20
Last Reply: Andrew Campbell (Feb 24 2017 10:02 AM)
Hi. Used the camera for the first time today and uploaded the vid to youtube. It allowed me to move around inside the video but it left a wide, black gap that ended in a circular black hole at the top.What went wrong?
Facebook uploads are up side down
Views: 23   replies: 0
Last Reply: JohnSmith (Feb 24 2017 01:17 AM)
My 360 photos are showing up side down on Facebook. My other ones are fine. I have tried stripping the data and also rotating 180 deg with thexifer.net and later with Corel Draw but nothing works. The option to rotate photos on Facebook doesn't...
LG360 with cardboard vr file type.
Views: 39   replies: 2
Last Reply: Matt (Feb 23 2017 06:38 PM)
They will play through YouTube just fine.Problem is I live on Ascension Island which has very limited and very slow...
Moto Z Play Droid 6.0.1 and SnapBridge 1.9.15 to KeyMission 360
Views: 31   replies: 0
Last Reply: Cool Games (Feb 23 2017 04:43 PM)
Just got both yesterday and pairing is unintuitive if not unreliable.Also have a Panasonic HX-A100 not pairing so suspect new phone more than 360 camera.Any hints from others with Android 6.0.1 to Nikon cameras with Snap Bridge ?

Recent Topics


Insta360 Nano has died


No replies to this topic

#1 Guest_Angela_*

Guest_Angela_*
  • Guests

Posted 16 December 2016 - 01:37 AM

Hi, I recently bought an Insta360 Nano. It was working well until I downloaded the new firmware update from the Insta360 website on the SF card. When I reinserted the SF card into the Nano with the new firmware downloaded, the Nano seemed to heat up very quickly and then would not seem to go to a green light (even though it was charged). 

 

I have tried resetting the Nano a few times now, as per the instructions, but it will only go onto a blue light and not to green. When I insert the Nano into my iPhone, it shows that the Nano is disconnected, and therefore not connecting. Has anybody had similar issues? Any help?

 





Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users