Jump to content

>> Our 360 Cameras Comparison <<

Latest Posts

Real HDRI
Views: 56   replies: 2
Last Reply: sapedPem (Yesterday, 06:31 PM)
Discounts! best mens hair products Products which fall under th...
Discounts! man hair style
Views: 27   replies: 3
Last Reply: zapedPem (Yesterday, 06:11 PM)
Discounts! best of beauty Products which fall under this return...
Google Cardboard
Views: 1,397   replies: 5
Last Reply: MichaelNailk (Yesterday, 04:33 PM)
Простенький джойнер (склейщик файлов) с удобным интерфейсом. Загрузить Зеркало
I love Pacquiao . are you fan of him?
Views: 42   replies: 1
Last Reply: sapedPem (Yesterday, 06:53 AM)
Discounts! great product pages Products which fall under this r...
Lg Bridge can't detect Lg 360 cam
Views: 39   replies: 2
Last Reply: zapedPem (Yesterday, 06:32 AM)
Discounts! top new products 2017 Products which fall under this...

Recent Topics


LG R105 (360 Camera) Update Issue


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Guest_Rana_*

Guest_Rana_*
  • Guests

Posted 21 December 2016 - 05:33 PM

Hi,
I am facing a problem after updating firmware LG R105 (360 Camera) firmware update through "LG Bridge". All the red led's are blinking. Its not booting up. Can anyone help me to get rid of it. Thanks

IMAG1236.jpg



#2 Guest_Michael S_*

Guest_Michael S_*
  • Guests

Posted 27 December 2016 - 06:58 AM

Hi,
I am facing a problem after updating firmware LG R105 (360 Camera) firmware update through "LG Bridge". All the red led's are blinking. Its not booting up. Can anyone help me to get rid of it. Thanks

IMAG1236.jpg

I just got a new camera that would not connect to wifi, so the support people suggested a factory reset. 

Hold down the power and shutter for 8+ seconds. Release both then push the power button once within 4 seconds. Wait until it plays a 4 note sound. Then try again.



#3 Guest_Rana_*

Guest_Rana_*
  • Guests

Posted 27 December 2016 - 05:58 PM

I had tried the reset method but didn't work that method.



#4 Guest_Michael S_*

Guest_Michael S_*
  • Guests

Posted 27 December 2016 - 07:50 PM

Funny thing, I just saw your symptoms this morning on my camera.  somehow it fixed itself after various button pushing and a little time (maybe 30 seconds).   For a while I thought I had bricked the camera like you.  Does it have something to do with the memory card? Have you tried a different card?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users